Minek venne újat, ha a régit is felújíthatja?

Sőt, IDŐT és PÉNZT is MEGTAKARÍTHAT...

De hogyan?


Bezár
Beltéri ajtó felújítás Debrecenben.
Bejárati ajtó felújítás Debrecenben.
Belépés

Beltéri ajtó felújítás

Az Ön meglévő fa szerkezetű beltéri ajtajában az a hihetetlen nagy érték bármilyen furcsán is hangzik, hogy abban egy kiszáradt, a vetemedése végpontjára elért faanyag rejtőzik. Ha, ezt az értékes faszerkezetet mi faiparilag helyreállítjuk és a PORTAS módszerével ebből, egy, az új beltéri ajtók paramétereivel mindenben tekintetben megegyezőt hozunk létre, arra kockázat nélkül biztosítani tudjuk a PORTAS minőségi bizonyítványt és garanciát. Tapasztalataink szerint az általunk beépített anyagok 30 évig nem válhatnak le, nem repedhetnek fel és nem színeződhetnek el. Ellenkező esetben érvénybe lép a garancia és azonnali a csere.


A legjobb megoldás a kiváló beltéri ajtókhoz:
A PORTAS-felújítás!

Nem túl ciki ez a felújítós megoldás?
Nem!
A legtöbb kidobásra váró beltéri és bejárati ajtó belsejében egy hibátlan belső "mag" rejtőzik. Ezt kidobni lenne ostobaság. A külső burok, ami erre rájön, az új, korszerű és biztonságos. Maga a PORTAS rendszer pedig szabadalmaztatott.
Tehát nem ciki, ellenkezőleg: TRENDI!
Meddig tart a munka? Egy új ajtólapot feltenni csak gyorsabb, mint a régit felújítani. Ez igaz. De a végeredmény tekintetében nincs különbség. Leggyakrabban egy új ajtólaphoz új keret is kell, amit kicserélni nem két perc, nem kis rombolás. Az új ajtólap általában felületkezelés nélküli, így azt még mázolni vagy lakkozni kell, ez akár egy hetet is igénybe vehet.

A PORTAS módszerrel felújított ajtót akár még aznap visszakapja, mint amikor azt levettük.

Ez elég gyors?

Megéri egy egész napot rááldozni? Feltétlenül! Egy nap nem túl hosszú idő, és közben végezheti otthoni teendőit. A megtakarításban jelentkező árkülönbség kárpótolni fogja idejéért.
... és ha más felületű, más megjelenésű beltéri ajtót szeretnék?
Semmi akadálya. A beltéri és bejárati ajtó felújítása során, annak lapját az Ön kívánsága szerint alakítjuk át. Ehhez új mintázatokat és vasalatokat választhat. Ha úgy kívánja, akkor tömör fa díszkeretek és üvegbetétek is járulnak hozzá.
Miért ne maradhatnánk a jól bevált ajtófelújító megoldásnál, a festésnél? Maradhatunk, de a PORTAS megoldással összehasonlítva rendkívül elavult, és számos hátránya van. Vesződséges, időrabló és mindenek előtt nem tartós. Idővel a több egymás feletti festékréteg teljes lecsiszolását teszi szükségessé az egész ajtón, kereten, rámán. Továbbá az ajtó jellegén ezzel nem változtathatunk. Emellett ez sincs ingyen, a festéket és hozzávalókat itt is meg kell venni a szakembert pedig megfizetni.


Tisztelt érdeklődő!

Bátran nézzen körül a piacon a lehetőségek között, de mi úgy gondoljuk, hogy igazat fog adni nekünk.
A PORTAS - ajtófelújítás szabadalma egy igazi választási lehetőséget nyújt Önnek az új ajtó vásárlásával, vagy a régi egyszerű átfestésével szemban. A PORTAS módszer az "Idő - Költség - Eredmény" összefüggésében a lehető legjobb választás, a jelenlegi tudásunk szerint. Több mint ezer PORTAS - ajtó típus közül választhat, a standardtól az exkluzívig. Szerződött szaküzemek, egész európára kiterjedő tapasztalati háttér és milliós létszámú elégedett ügyfél nyújt biztosítékot Önnek a kiváló munkára.


A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.

Összes termék