Minek venne újat, ha a régit is felújíthatja?

Sőt, IDŐT és PÉNZT is MEGTAKARÍTHAT...

De hogyan?


Bezár
Beltéri ajtó felújítás Debrecenben.
Bejárati ajtó felújítás Debrecenben.
Belépés

Bejárati ajtó felújítás

 

Az Ön meglévő fa szerkezetű bejárati ajtajában az a hihetetlen nagy érték bármilyen furcsán is hangzik, hogy abban egy kiszáradt, a vetemedése végpontjára elért faanyag rejtőzik. Ha, ezt az értékes faszerkezetet mi faiparilag helyreállítjuk és a PORTAS módszerével ebből, egy, az új bejárati ajtók paramétereivel mindenben tekintetben megegyezőt hozunk létre, arra kockázat nélkül biztosítani tudjuk a PORTAS minőségi bizonyítványt és garanciát. Tapasztalataink szerint az általunk beépített anyagok 30 évig nem válhatnak le, nem repedhetnek fel és nem színeződhetnek el. Ellenkező esetben érvénybe lép a garancia és azonnali a csere.

A bonyolult munkaigény és jelentős költség helyett:

Az egyszerű felújítás!

Erre számíthat a bejárati ajtók felújítása során, a PORTAS módszer esetében:

Nincs szükség bontásra, falazó, illetve kőműves munkákra.
A bejárati ajtó felújítása csaknem minden esetben egy nap alatt lezajlik.
A bejárati ajtók modellválasztéka a PORTAS-hoz méltó módon rendkívül széles.
Az oldal és felülvilágító elem minden esetben harmonizál a bejárati ajtóval. A kétszárnyú bejárati ajtó felújítása sem okoz problémát
Kérésére PORTAS betörésgátló rendszerrel látjuk el bejárati ajtaját.
A bevizsgált PORTAS bejárati ajtók szigorú minőségellenőrzéssel készülnek.
Nálunk egyedi ajtókészítéssel és szereléssel fog találkozni.
A bejárati ajtó újra hő és hangszigetelő lesz.

Az elhasznált, idejét múlt stílusú és kopott megjelenésű bejárati ajtók, sok ember szemében a tulajdonosukról is hasonló képet festenek. Amellett, hogy nem esztétikusak, gyakran a biztonságot, a hő és hangszigetelést sem szavatolják kellőképpen, az ott lakók számára. Ezek olyan szempontok, amiket nem lehet figyelmen kívül hagyni. Az esztétikai problémák megoldására a beltéri ajtókhoz hasonlóan 22 féle színt és több mint ezer variációt tudunk felkínálni.
 

Betörésgátló rendszer:

A bejárati ajtó biztonságának növeléséhez különböző megoldásokat kínálunk. Ha igényli, az Ön bejárati ajtóját is ennek megfelelően módosítjuk. Betörésgátló elemeket építünk bele, melyek a következők:
Ajtó felújítás: biztonsági megoldások 01. Hárompontos biztonsági zár, mely egy kulcsfordítással három ponton zár, így az ajtózár és a zárócsapok együtt akadályozzák meg az ajtó erőszakkal történő betörését. A három csapos kiemelésgátló védi az ajtót a feszítővassal történő kiemeléstől.
Ajtó felújítás: biztonsági megoldások 02. A fúrásvédett zárbetét, a hosszabbított zárcsaplemez és acéllemezbetét szintén növelik az ajtó mögötti értékek védelmét.
Ajtó felújítás: biztonsági megoldások 03. Nagylátószögű kukucskáló, így a trükkös betörések jobban elkerülhetők, mivel nincs holttér és így nincs hova az elkövetőknek elbújni.

 

A Facebook adatlapodon később is megtalálod ezt az oldalt, ha a Megosztás gombra kattintasz.

Összes termék